Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van OpDrukje gevestigd te Almere en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 74275666

Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. 

Als u bij OpDrukje artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord met de bepalingen in deze Algemene voorwaarden 

Alle prijzen zijn in euro`s en inclusief 21% BTW. 

Wij doen ons uiterste best om de website zo up-to-date mogelijk te houden, echter kan het bij uitzondering voorkomen dat wij een product niet op voorraad hebben. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

LEVERTIJDEN 

OpDrukje verstuurt alle bestellingen als brievenbuspaket of pakketpost met track en trace via POSTNL. Bestellingen worden bezorgd binnen 3-5 werkdagen, tenzij anders aangegeven bij het artikel. POSTNL bezorgt ook op zaterdag!  Doorgaans worden de pakketjes bij POSTNL binnen Nederland de volgende dag bezorgd.  

AFLEVEREN VAN BESTELLING OP HET DOOR U OPGEGEVEN ADRES:

Geef altijd een adres op waar overdag iemand aanwezig om uw bestelling in ontvangst te nemen!
Dit kan natuurlijk ook uw werkadres zijn. Als u een pakket op uw werkadres laat bezorgen geef dan altijd de naam van het bedrijf op. POSTNL bezorgt alleen op een werkadres als ook de naam van het bedrijf er bij staat!  Indien een pakket bij de buren mag worden afgeleverd dit graag vermelden bij opmerkingen! Bestellingen kunnen door ons niet bij een parcelshop of postbus worden afgeleverd.

Wanneer een pakket de eerste keer niet bij u kan worden afgeleverd kan deze bij de buren worden geleverd door de bezorger en soms gaat deze naar een POSTNL punt.

mocht dit het geval zijn denkt u eraan om binnen 5-7 werkdagen u pakket op te halen. Gebeurt dit niet dan wordt het pakketje terug naar ons gestuurd, als dit gebeurdt dient u de bezorgkosten opnieuw te betalen.

OVERMACHT

  • OpDrukje is niet aansprakelijk voor een vertraging in de uitvoering of voor een niet-uitvoering van onze verbintenissen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle, inbegrepen produktieonderbrekingen, moeilijkheden bij aanvoer of tekorten aan grondstoffen, werkkrachten, energie of transport of vertragingen in transport, stakingen, lock-outs, werkonderbrekingen of andere collectieve arbeidsgeschillen, die hetzij onszelf, hetzij onze leveranciers raken, en dit zelfs indien deze gebeurtenissen voorzienbaar zijn.  
  • In geval van (type) fouten wordt de normaal geldende prijs gehanteerd

RETOURNEREN 

Zie hiervoor onze aparte rubriek Retourneren

© 2019 - 2023 opdrukje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel