WatWeerHoutje

Neem gerust een kijkje naar onze producten! of misschien heeft u zelf wel een gaaf idee?

U kan altijd vrijblijvend een offerte opvragen (watweerhoutje@gmail.com)

 

Informatie en opties:

Indien realiseerbaar maakt WatWeerHoutje op maat gemaakte producten en naar uw wensen uitgevoerde creaties. Onze visie is het maken van producten volgens de wensen van onze klanten.

Wij werken alleen op opdracht basis, wat ervoor zorgt dat wij veel tijd en aandacht besteden aan het samen met de klant vertalen van de wensen en ideeën naar een realiseerbaar en betaalbaar project.

Op maat:

Alle producten van WatWeerHoutje kunnen op maat gemaakt worden, daarom zijn andere afmetingen ook mogelijk. In de prijslijst wordt uitgegaan van standaard maten. Bij een op maat gemaakte producten wordt er vrijblijvende offerte opgemaakt.

Algemeen:

Bestellingen worden binnen 1 a 2 weken gemaakt, tenzij anders aangegeven. Heeft u met spoed iets nodig? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Als wij bij u thuis komen inmeten is het mogelijk dat er iets fout gaat. Niets menselijks is ons vreemd. Ook wij maken af en toe een fout, dat is inherent aan maatwerk. Geen zorgen, alles wordt snel opgelost!

Ook als u per ongelijk de verkeerde maten heeft doorgegeven zullen we met u mee kijken naar een oplossing.

Het is niet mogelijk producten van WWH te verzenden met POSTNL (tenzij anders aangegeven)

WWH beschikt tegen meerprijs zelf over een bezorg optie. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Producten van WatWeerHoutje kunnen niet retour worden genomen. 

Alle prijzen zijn in euro`s en inclusief 21% BTW. (In geval van (type) fouten wordt de normaal geldende prijs gehanteerd)

© 2019 - 2023 opdrukje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel